ΠΡΟΦΙΛ

Καλώς ορίσατε στο συγκρότημα των πολυτελή κατοικιών ΜΑRESI HOMES που βρίσκεται στην είσοδο του Νέου Μαρμαρα, στην περιοχή Τριπόταμος στη Σιθωνία Χαλκιδικης σε απόσταση 90χιλ από την Θεσσαλονίκη.

Η τοποθεσία του συγκροτήματος  είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματά του, αφού σε απόσταση μόλις μερικών λεπτών με το αυτοκίνητο βρίσκονται οι πιο γνωστές και φημισμένες παραλίες της περιοχής όπως η ακτή Λαγόμανδρα, Καλογριά, Κοβιού, Αγ. Ιωάννης, η παραλία του Παραδείσου,  Ν. Μαρμαρά, Τορώνης κτλ. Καθώς επίσης και το κέντρο του Νέου μαρμαρά το οποίο απέχει μόλις 2χλμ.

Το συγκρότημα έχει μια φανταστική θέα προς το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας , πευκόδεντρα και ελιές που προσφέρουν στον επισκέπτη την αίσθηση της ηρεμίας και χαλάρωσης.

Αποτελεί ιδανική επιλογή για ζευγάρια, παρέες καθώς και οικογένειες ,και μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες

Πρόκειται για μια μοντέρνα κατασκευή με μεγάλους εσωτερικούς χώρους πλημμυρισμένους με χρώμα και άπλετη ανεμπόδιστη θέα του τοπίου, θάλασσας –πρασίνου.